Hesteassisteret terapi

Denne form for terapi, er intuitiv og hesten er et fantastisk dyr til at give dig umiddelbar ro og feedback.

 

Læs mere om hesteassisteret terapiKontakt mig
hesten som spejl

Ro og feedback

Terapi med hjælp fra hesten

Heste er store, meget intuitive dyr, dvs. de kan være med til at give dig ro, samtidig med at de giver dig feedback på din psykiske tilstand.

Hesteassisteret terapi er specielt velegnet til dig med stress, angst eller selvværds udfordringer.

Hesten kan lære dig at stå mere ved dig selv, holde mere af den du er, og hvis du har stress, så kan det at være sammen med hesten bringe dit nervesystem i ro og tilbage i balance.

 

 

ledelses coaching

Da hesten ikke reagerer på det du siger, men din intention bag det du siger, så er hesten perfekt til at udvikle dig som leder. Den kan lære dig at eje dit budskab, og lede dig derhen hvor du skal indeni, for at tage ejerskab af det du gerne vil kommunikere ud til dine medarbejdere.

 

Sådan arbejder jeg:

Jeg er uddannet psykoterapeut og coach, og har arbejdet med menneskelig udvikling i 20 år. Den måde jeg arbejder sammen med hesten er at jeg aflæser og vurderer hvad der er behov for, og så vil jeg via spørgsmål til dig, stille skarpt på lige netop din udfordring og det du har brug for fra hesten. Hvis det er terapi, så går vi dybere i følelserne, hvor det i ledelses coachingen handler om at identificere egen tilstand i forhold til tydelig kommunikation og ejerskab

præsentation

Mød mine heste!

Jeg bruger frieserheste, da de er store og meget rolige dyr. Det at bruge en stor hest, kan udfordre nogle, men det giver samtidig en helt anden ro, når man står og mærker den.  

Hylcke:

Han er 17 år gammel og giver på sin meget rolige måde dig en meget direkte og konkret feedback. Han har en stor ro og hidser sig aldrig op over noget. 

Ronaldo

Han er 6 år gammel, er født hos mig, og han har altid haft en meget stor indre balance.

Jeg tilbyder

Hesteassisteret TErapi

Du kan prøve om det er noget for dig, til en 1. gangspris på 850 kr.  Jeg anbefaler forløb af 5 gange, du kan købe klippekort til 5 gange, hvor du minimum skal afsted hver 3. uge. dette klippekort koster 3000 kr.

Ledelses coaching

Dette kan laves både individuelt og med en ledelsesgruppe. Kontakt mig for pris og hvilket behov i har. 

Hvad der driver mig

Min mission

Det jeg brænder for er, at skabe den bedst mulige relation mellem mennesker og dyr, således det at have dyr, bliver den gave både dyr og mennesker fortjener <3  

Kommende begivenheder

lær at heale dig selv og dit dyr, online uddannelse over 5 uger opstart d. 17. feb. 2020

Healingsuddannelse med eksamen

En tryg åbning til dine healerevner, send en mail, til pia@dyretelepeuten.dk, hvis du vil høre mere.. Føler du dig kaldet, så tøv ikke 🙂