Der er altid en årsag

Telepati

At få telepati til dit dyr, er en gave du giver både dig selv og dit dyr. Det er ikke et quick fix, som fjerner alt den adfærd du ikke syntes er hensigstmæssig, men det kan give både dig og dit dyr en større forståelse for hinanden.

 

 

 

Læs mere om telepati/healingKontakt mig
Forstå dit dyr

Hvad kan det bruges til?

forståelse af adfærd

Har dit dyr en adfærd, som du har svært ved forstå eller som er uhensigtsmæssig i forhold til jeres liv sammen?

Hunde: 

Gøer meget, hopper op, bliver angst, virker ligeglad, eller trykket, har udfordringer med at være alene osv.. 

Katte:

Angriber ud af det blå, udfordringer med accept af andre dyr, uro osv. 

Heste:

Stejler eller bukker, reagerer voldsomt eller værgrer sig ved nogle ting, respekterer ikke rytterens signaler, haltheder, virker nedtrykt, osv.

 

sygdom

Hvis dit dyr er syg, men det er svært at finde ud af hvad der er galt, så kan telepati i mange tilfælde guide både dig og dyrlægen i den retning i skal kigge. Dyret fortæller mig, hvor det er ondt, eller fortæller mig dens generelle tilstand. Vil understrege at jeg IKKE er dyrlæge og stiller ikke diagnoser, har dog i mange tilfælde haft stor succes med et samarbejde

Skal dit dyr i en konkurrence?

Det kan også være, hvis du f.eks. står og skal til en vigtig konkurrence, så kan jeg stille ind på dit dyr, og støtte dig i hvordan du bedst støtter dit dyr til konkurrencen.

Køb af dyr

At anskaffe sig et dyr, er forbundet med mange følelser, som ofte ikke er helt rationelle og derfor oplever jeg desværre mange ulykkelige både dyr og ejere, fordi forelskelsen vandt over rationelle overvejelser.

Da det ofte også er en stor investering, af både tid og penge, specielt hvis det handler om hunde og heste, så kan pengene til mig være godt givet ud på den lange bane. Jeg tager en snak med jer om forventninger og hvad i kan tilbyde, og når i så har et konkret dyr i kikkerten, så stiller jeg ind på det, for at afklare om den vil være et match til jer. 

Dette uanset om i allerede har dyr, eller om det er 1. gang i skal være dyreejer.

 

Telepati

Sådan foregår det

Online via billede

Telepati via billede kan bruges i langt de fleste tilfælde.

Da min kommunikation med dyrene foregår på et andet bevidsthedsniveau, så er kommunikationen ikke afhængig af at jeg er tilstede fysisk sammen med dyret.

Det foregår på den måde, at du sender mig et billede af dit dyr, gerne hvor det kigger i kameraet og så skal jeg bruge dens kaldenavn. Du kan spørge om det du vil. Hvis du gerne vil have svar på en konkret udfordring, har jeg brug for en kort beskrivelse af udfordringen. Dette fordi det som fylder for os, ikke altid er det som fylder for dyrene.

Du kan sende billede og spørgsmål, enten via mail, tlf. eller messenger. Du vil derefter få en dag, hvor jeg vil stille ind på dit dyr, og når jeg har talt med det, ringer jeg med svar til dig. Her har du mulighed for at spørge ind til svarene og du er meget velkommen til at optage det vi taler om, da det kan være svært at huske efterfølgende.

Jeg tilbyder

online Telepati

Via billede, se beskrivelse ovenfor, dette koster 500 kr.

Online Telepati med healing

Telepati via billede, kombineret med healing, dette koster 750 kr. 

Hvad der driver mig

Min mission

Det jeg brænder for er, at skabe den bedst mulige relation mellem mennesker og dyr, således det at have dyr, bliver den gave både dyr og mennesker fortjener <3  

Jeg arbejder med

Hunde, katte og heste

Kontakt mig

Du er velkommen til at ringe på
2882 5141, hvis du har spørgsmål, eller skriv, oplysninger via link ...🙂