Telepat og dyrehealer

Uddannelse

Ønsker du at uddanne dig yderligere indenfor kommunikation med dyr, så læs mere her..

 

Læs mere om uddannelsenKontakt mig
telepat og dyrehealer

Forstå og kommuniker med dyr

Uddannelse i moduler

For at kunne uddanne sig hos mig i kommunikation og healing af dyr, så skal du først have været på kurset “forstå dit dyr”. Derefter kan du tage de moduler du ønsker, hele uddannelsen, hvis du vælger at gå så langt afsluttes med en eksamen. 

 

Selvudvikling og balance

Når man begynder at arbejde med andre bevidstheder, kræver det, at man er godt forankret i denne bevidsthed, og derfor arbejder jeg både med dig og med sikrede åbninger til din intuition og evne til at kommunikere med dyr. En uddannelse her er således både en rejse ind i dig selv, samtidig med at du udvikler dine evner udadtil. Du skal forvente hjemmearbejde mellem modulerne. 

 

modul 1:

På dette modul arbejder vi med teorien omkring bevidsthedslagene og hvordan jeg får dem vist. Det er fundamentet for at kunne forstå resten af den rejse du skal igennem.

modul 2:

Afbalancering af dit chakrasystem og dit felt.  øvelser i at åbne og lukke til guiderne. Her vil der være øvelser, som skal laves til næste modul. 

Modul 3:

Opfølgning på øvelserne fra modul 2, og spørgsmål. Hvordan renser jeg mig selv efter åbning, således jeg ikke får taget noget med videre.

Hvad der driver mig

Min mission

Det jeg brænder for er, at skabe den bedst mulige relation mellem mennesker og dyr, således det at have dyr, bliver den gave både dyr og mennesker fortjener <3  

Kontakt mig

Du er velkommen til at ringe på
2882 5141, hvis du har spørgsmål, eller skriv, oplysninger via link ...🙂