Forstå dit dyr

Forberedelse til en ny familie
 

Hvordan telepati kan bruges til at forberede en hund til en ny familie. 

Hvis du vælger at du gerne vil have f.eks en omplacerings eller en gadehund.

Kan telepati hjælpe med at forberede hunden på, at den nu skal rejse fra der hvor den er og til en ny familie.

 

Alle forandringer er stressende.

Heldigvis har mange hunde i Danmark i løbet af deres liv kun 2 hjem. Der hvor de bliver født, og så deres familie, som hentede dem, da de var 8 uger gamle.

Det sker dog også at hunde af den ene eller anden årsag skal omplaceres, og her kan det være godt at forberede hunden. Dette hjælper den nye familie OG i særdeleshed hunden på at forstå, hvorfor den nu skal et andet sted hen. 

Vælger man at adoptere en gadehund, så har denne ofte flere skift, og måske endda overgreb og traumer med sig, og her kan det virkelig være en gave for dem som adopterer, at de forstår hunden, dens baggrund, psyke og hvordan de bedst muligt kan hjælpe den til at tro på, at den nu har fundet ro og et forevigt trygt og godt hjem. 

Har haft en del af sådanne forberedelser og samtaler, og feedback har hver gang været at de følte hunden kunne kende dem, og hvis der har været andre hunde, så er det ligesom relationen var etableret på forhånd.

I det følgende vil jeg beskrive mere i detaljer, hvad det er jeg gør 🙂 

Hvordan jeg tager kontakt

Vil bruge mit eget eksempel, på den lille hund, som jeg får hjem fra Bosnien på onsdag.

Inden jeg besluttede mig for at det skulle være hende, så havde jeg taget kontakt til hende, via et billede, for at sikre at hun ville passe ind i familien. Det er synd, hvis man bare falder for et billede, men ikke ved hvilket sind og hvilke traumer hunden evt. har med sig.

Hunden passer perfekt
Jeg har en lille meget uselvstændig hund, som desværre mistede sin flokleder ret pludseligt. Han er meget afhængig af at den hund, som kommer til os, ikke er en hvalp, disse stresser ham, da han ikke formår at sige fra, og istedet vil op og sidde på skødet hele tiden. Det skal være en voksen hund, med en vis portion selvtillid, men som ikke bliver irriteret over Louis mangel på selvstændighed. Lille Ellie har været mor, til ihvertfald et kuld hvalpe, og selvom omstændighederne for hendes fødsel og de første uger af hvalpenes liv ikke var optimale, så er hun en rolig og stabil hund, som godt vil kunne tage lederskabet i “flokken”.

Inden afrejsen
Ellie, som vi har døbt den lille pige, er efter at have boet hos plejefamilien i Bosnien i nogle måneder, meget knyttet til dem, hvilket de skriver til mig. Derfor forbereder jeg hende i god tid, ca. 5 dage inden afrejsen på, at hun snart skal flytte fra dem, og hvis der er noget hun ønsker at sige til dem, kan hun gøre det.

Jeg viser hende billeder af hvor hun skal bo, (vores hjem) og hvem vi er (min datter, min lille hund og jeg) som vil være dem der er her i dagligdagen. Min kæreste, hans hund og datter viser jeg hende også bileder af, da de kommer til at være her en del, og således de ikke stresser hende, når de kommer på besøg.  

Jeg forbereder hende på den lange rejse til Danmark, ( det tager over et døgn i en varevogn) Viser hende billeder af vognen, og fortæller at hun selvfølgelig vil kunne komme ud at tisse. Fortæller hende hvornår, dette ved at vise hende hvor mange gange hun skal sove. Dagen inden afrejsen fortæller jeg hende at det er imorgen hun skal afsted. 

Feedback

Ellie har noget at sige til familien. Hun vil også gerne fortælle mig omstændighederne omkring den første tid med hendes hvalpe, og hvor meget tryghed det gav hende, at de kom til plejefamilien og hver dag ikke længere var en kamp for overlevelse. Hun var lidt utryg ved transporten, jeg beroligede hende vha. healing, og hun besluttede sig for at det bedste ville være at lægge sig til at sove på turen! Efter hun ligesom havde fået sagt det til familien hun havde på hjerte, og de havde også noget til hende, som jeg fortalte hende. følte jeg hun var klar til rejsen<3

På min instagram piatang_, vil jeg lægge billeder og video op af Ellie, når hun kommer til Danmark, så i kan følge hende, og komme med små tips og tricks til hvordan jeg løser og arbejder med evt. udfordringer. 

 

 

 

Telepati

Kurser