Forstå dit dyr

Flere samtaler

Med Leo, der er og har været i et telerapeutisk forløb

Vil dele denne video med jer, da jeg syntes den fortæller mere end ord😍..

Da jeg mødte Leo for første gang for over 2 år siden, var han usikker, indelukket og en hest som havde mistet tilliden til mennesker😢..

Han kom heldigvis til Emma Rosenlund og hendes mor Gitte Rosenlund, og de to har gjort alt for at Leo igen fik tillid til mennesker.. det har været svært nogle gange at forstå ham, og til det har jeg været med på sidelinien, hvor han og jeg har haft en del samtaler om livet😉😍

Leo er, som i kan se 😊idag en skøn hest, fuld af selvtillid og mod på livet🐎..

Et godt eksempel på meget af det jeg laver, har mange dyr “i forløb“, og det er fantastisk hvad samarbejdet mellem dyret, jer som ejere og mig som telepat, kan gøre af forskel❤️, det gør mig glad dybt i mit hjerte og meget taknemlig for den gave jeg har fået af universet❤️https://www.facebook.com/danishhorsecollege/videos/2097381323924894/

Emma og en meget frisk Leonardo til onsdagsspring

Slået op af Danish Horse College i Onsdag den 21. november 2018

Telepati

Kurser